Welkom

Sinds december 2006 is Veolia Transport Nederland de aanbieder van drie vormen van openbaar vervoer in Limburg. Veolia is verantwoordelijk voor een aantal treinlijnen, de busdiensten in Limburg en de Regiotaxi Limburg. Als u gebruik maakt van Regiotaxi Limburg wordt u vervoerd in een 8-persoonsbus, een rolstoelbus of een taxi. De vervoersmiddelen zijn te herkennen aan het logo van Regiotaxi Limburg.

Regiotaxi Limburg vormt een onderdeel van het openbaar vervoersysteem van Limburg. Het is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en goed of slecht ter been, die om welke reden dan ook van deur tot deur wil worden gebracht.

Regiotaxi Limburg wil aan haar klanten de beste service bieden op het gebied van collectief vervoer in het algemeen en in het bijzonder voor aangepast collectief vervoer.

Regiotaxi Limburg bedenkt ook op maat gemaakte oplossingen voor alle reisproblemen die klanten kunnen tegenkomen. Rolstoelen, andere hulpmiddelen of begeleiding mee? Het mag allemaal geen probleem zijn.

Daarnaast is Regiotaxi Limburg ook zeer geschikt voor mensen met een Wmo-indicatie voor aangepast vervoer. Voor deze laatste groep gelden gereduceerde tarieven.